jueves, 10 de mayo de 2018

Ontinyent C.F. i C.D. Alcoyano presenten al Palau de La Vila el “partit definitiu” per la promoció d’ascens

Els alcaldes d’Ontinyent i Alcoi animen a l’afició a gaudir “amb sana rivalitat i camaraderia” de l’espectacle esportiu


El Palau de La Vila d’Ontinyent acollia hui la presentació del “partit definitiu” per la promoció d’ascens del grup III de 2ª Divisió B. Un últim encontre de lliga regular que tindrà lloc aquest diumenge a les 18:00 hores a l’estadi El Clariano i que enfrontarà a l’Ontinyent C.F. i el C.D. Alcoyano, i on els locals es juguen les opcions per lluitar per l’ascens a 2ª Divisió A.

El partit ha estat presentat com “molt més que un derbi” en una roda de premsa on intervenien els alcaldes d’Ontinyent i Alcoi, Jorge Rodríguez i Toni Francés, els quals animaven a l’afició a omplir el Clariano i gaudir “amb sana rivalitat i camaraderia” de l’espectacle esportiu. Jorge Rodríguez tenia paraules d’agraïment per al President de l’Ontinyent C.F., Adrián Márquez, i l’empresari australià Rodney Meaker, accionista majoritari, “per posar-se al front del club en un moment delicat i aconseguir que aquest dóne tantes alegries a l’afició com ho estan fent esta temporada”.

El President de l’Ontinyent, Adrián Márquez, el gerent de l’Alcoyano, Fernando Ovidio, i els respectius entrenadors, Vicente Parras i Mario Barrera, donaven detalls de com es plantegen tots dos equips un encontre del que també deien que “volem que siga un exemple de que els partits de màxima rivalitat no han de ser ni molt menys sinònim de violència, sinó que es pot gaudir del futbol des de la sana convivència i l’esportivitat”, assenyalaven.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore