lunes, 21 de mayo de 2018

Ontinyent recupera el servei d’Atenció a les Víctimes del Delicte

La Consellera de Justícia confirma que la nova Oficina d’Assistència a les Víctimes del Delicte compartirà espai amb el jutjat número 3 i serà gestionada per la Generalitat

Ontinyent va a recuperar el servei d’atenció a les Víctimes del Delicte que va tenir entre 2010 i 2012, quan la Fundació Favide, que gestionava aquest servei per designació del Consell de Francisco Camps, va tancar l’oficina ontinyentina, traslladant a Alcoi a l’advocat que prestava atenció en la ciutat.

La Consellera de Justícia Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, Gabriela Bravo, confirmava a la seua última reunió amb l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, que Ontinyent comptarà amb una de les noves Oficines d'Assistència a les Víctimes del Delicte que impulsa la Conselleria. En concret, la nova oficina, gestionada directament per la Generalitat, estarà ubicada als locals de 260 m2 que també ocuparà provisionalment el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3, als números 4 i 6 de l'avinguda Conde de Torrefiel. La regidora de política per a les persones, Sayo Gandia, celebrava la recuperació d’aquest servei “que garanteix l’atenció pròxima a persones especialment vulnerables”.

La Xarxa d'Oficines de la Generalitat d'Assistència a les Víctimes del Delicte es configura com un servei de caràcter públic, gratuït i multidisciplinari. La finalitat de les Oficines és prestar informació, assistència i/o atenció coordinada a víctimes de delictes, testimonis i persones en situació de risc, com a conseqüència del seu contacte circumstancial amb el delicte. Les oficines presten una assistència integral i especialitzada que comprèn atenció jurídica, psicològica i social durant tot el procediment i fins i tot després de la seua finalització. També promouen mesures de justícia restaurativa, els recursos tendents a garantir la seguretat de les víctimes i actuen, a més, com a punt de coordinació de les ordres de protecció de les víctimes de violència domestica i de gènere que adopten els òrgans judicials de la Comunitat Valenciana.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore