viernes, 18 de mayo de 2018

Ontinyent rep 650.000 euros per contractar 42 desocupats

L’Ajuntament complementa amb 220.000 euros els salaris dels nous treballadors del programa Avalem Joves per equiparar-los als dels empleats municipals
L’Ajuntament d’Ontinyent ha vist confirmada la recepció d’una subvenció de 650.000 euros de la Generalitat Valenciana per a la contractació de 42 joves en situació de desocupació durant un any. Es tracta de la represa del programa “Avalem Joves Plus” del Consell, dotat amb fons europeus i autonòmics, que l’Ajuntament com ja va fer en la primera edició, complementarà amb altres 220.300 euros per equiparar els salaris de les persones beneficiàries al de la resta del personal municipal.

El regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda, declarava que “és una molt bona notícia que Ontinyent torne a ser beneficiària d’aquests programes que potencien l’ocupació jove, baixen les xifres d’atur a la ciutat i a més donen als i les joves una experiència laboral que després les facilitarà trobar una altra feina una vegada finalitzen els 12 mesos” explicava. En aquesta ocasió es contractaran a 42 joves, 31 hauran d’estar titulats i ocuparan llocs de feina als diferents departaments de l’Ajuntament, i altres 11 seran no titulats per a funcions com les de peó d’obra o conserge. Les persones contractades tindran una dedicació de 37’5 hores setmanals durant 12 mesos.

Per la seua banda, el regidor de Personal i Hisenda, Joan Sanchis remarcava que “volem que les persones que estaran treballant al consistori tinguen unes condicions laborals el més dignes i justes possibles, i és per això que, de la mateixa manera que en la primera edició, rebran una retribució mensual que anirà, segons la funció de la qualificació professional del lloc de treball, dels 1083 als 1627 euros bruts”.

El procés de selecció per a aquest programa es farà a través del SERVEF, que serà qui subministre el llistat de candidats/es als diferents llocs de treball. En tots els casos els i les aspirants hauran de ser menors de 30 anys i estar inscrits al Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore