viernes, 4 de mayo de 2018

Rebeca Torró anuncia el pagament de 4’7 milions d’euros a famílies d’Ontinyent en ajudes d’habitatge de la Generalitat

La Directora General d’Habitatge participa en la jornada “La Ciutat de les Persones” per informar sobre els plans autonòmics de rehabilitació i de regeneració urbana

S’han pagat ja 2’2 milions de deute de l’etapa del PP als que se sumen altres 2’5 milions en noves ajudes de la Direcció General d’Habitatge a la ciutadania d’Ontinyent

La Directora General d’Habitatge, Rehabilitació i Regeneració Urbana, Rebeca Torró, ha anunciat que la Generalitat Valenciana està procedint al pagament de 4’7 milions d’euros a veïns i veïnes d’Ontinyent en concepte d’ajudes d’habitatge. Així ho exposava durant la seua participació en la jornada “La Ciutat de les Persones”, organitzada per l’Ajuntament i la Mesa del Territori a la seu de la Mancomunitat de Municipis.

En la seua intervenció, Torró confirmava que des de la seua Direcció General s’ha gestionat i facilitat el pagament de 2’2 milions d’euros d’ajudes impagades de l’etapa del Partit Popular al Consell en matèria d’habitatge a la ciutadania d’Ontinyent, que només va rebre 50.000 euros en aquest concepte al període 2011-2014. La Directora General recordava que el pagament d’aquest deute “fa justícia a persones que en alguns casos tenien deutes impagats des de 2009, en qüestions com ajudes a la rehabilitació, a la compra d’habitatges o al lloguer. La credibilitat del Consell per la nefasta gestió dels anteriors responsables era nul·la, i ara el que volem es recuperar eixa credibilitat en l’administració per tal que la ciutadania compte realment amb ajudes per reformar els seus habitatges o accedir a la vivenda”, manifestava.

En aquest sentit, a estos 2’2 milions abonats s’afegirà el pagament d’altres 2’5 milions d’euros a veïns i veïnes d’Ontinyent en concepte de noves ajudes concedides d’aquest tipus des de la Direcció General que encapçala Rebeca Torró. La també 1ª tinent d’alcalde de l’Ajuntament destacava que “La gestió responsable i seriosa del Govern d’Ontinyent, que tot i no tenir competències si que venia fent esforços per atorgar i pagar ajudes a la rehabilitació d’edificis. Una gestió que ara sí també es reflexa en un Govern Valencià que acompleix allò que promet”, assenyalava.

A la jornada “La ciutat de les Persones”, moderada pel regidor de Territori Jaime Peris, es parlava també d’altres qüestions, com la nova llei de contractes o l’administració electrònica. Entre les persones assistents es trobaven promotors, arquitectes i altres professionals del món de la construcció i la regeneració urbana, així com empreses dedicades a l’administració de finques i també particulars.


meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore