viernes, 18 de mayo de 2018

Rebeca Torró: “el PP vol posar el ventilador quan són ells els qui van arruïnar a la Mancomunitat”

Els socialistes d’Ontinyent qualifiquen de “inaudit” el ball de xifres dels populars “per evitar reconèixer que el forat econòmic porta el nom del PP i els cognoms de Beneyto o Tortosa”
La Secretària General dels Socialistes d’Ontinyent, Rebeca Torró, ha qualificat de “inaudita” la roda de premsa celebrada hui a la ciutat pel Partit Popular en la que els populars, entre ells el diputat imputat Evaristo Aznar, “han mentit i falsejat les xifres només amb un únic objectiu: atacar a l’Ajuntament d’Ontinyent. Sabem que Aznar no s’aclarix, no s’ho trau dels dits, i per això es dedica a malparlar dels demés perquè sembla que té una animadversió cega contra Ontinyent”. Per això, segons Torró, resulta “impresentable” que el PP d’Ontinyent “promoga una roda de premsa per a què els seus dirigents acusen a Ontinyent de no pagar el fem, quan saben que és fals i que és una calúmnia més d’un partit acorralat per la corrupció, les imputacions i el saqueig de lo públic”.

Per a Torró, “cal tidre molt poca vergonya per a vindre a Ontinyent a malparlar del nostre poble polítics com ara Evarist Aznar, imputat al cas Ciegsa per, presumptament, cobrar sense anar a treballar. Ixe és el polític que ha vingut a donar-nos lliçons de legalitat”. Torró ha acusat a Aznar de “mentir descaradament” i ha criticat que l’alcalde de la Llosa de Ranes “haja vingut aposta a malparlar d’Ontinyent, precisament ell, que tant té que callar com alcalde i com a diputat delPP”. Per a Torró, “el russista Evaristo Aznar deuria ser un miqueta més prudent quan es fica el nom d’Ontinyent a la boca perquè ell representa el més lleig de la política del PP”.

La dirigent socialista, a més, que recordat que va ser el PP qui va arruïnar la Mancomunitat. La realitat és que el forat econòmic porta el nom del PP i els cognoms de Juan José Beneyto o Filiberto Tortosa. Va ser amb la mala gestió del primer com a alcalde impagador d’Albaida i el segon com a President inoperant de la Mancomunitat quan el deute de l’ens comarcal va arribar als 2,5 milions d’euros. Els dos van fugir o van ser acomiadats de l’escena política. I ara que s’està treballant per reconduir la comptabilitat, busquen culpables en altres llocs, a vore si cola. Doncs no cola”.

La Secretària General dels Socialistes ha lamentat especialment l’actitud del PP local “que una volta més es presta al joc de tot allò que els diuen des de València, a costa de perjudicar als veïns i veïnes d’Ontinyent si és necessari. Sembla que la portaveu del PP a Ontinyent voldria que l’Ajuntament pagara factures no justificades, el que ens sembla especialment irresponsable per part seua, i una mostra ben clara de que anteposa el seu partit al seu poble, seguint la tradició d’anteriors portaveus del PP en Ontinyent”.

Rebeca Torró ha apuntat per últim que “Ontinyent és el 40% de la Mancomunitat a tots els nivells, i ningú pot atrevir-se a posar en dubte la solidaritat de la ciutat amb la comarca. Animem al Partit Popular a ser responsables, deixar de banda la crispació i a sumar esforços pel bé comú, el de la ciutat i el de la comarca”, concloïa.


meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore