lunes, 4 de junio de 2018

Ángel Bordera rep el reconeixement de la FFCV

El secretari de l'Ontinyent CF, Ángel Bordera, va rebre la nit de divendres una distinció especial per part de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, coincidint amb la gala de la delegació de La Ribera que esdevè per aquestes dates durant tots els anys.
 

Ángel Bordera va rebre el premi important per la seua dedicació al club, que arrancà en la temporada 1978/1979, pel qual compleix ara 40 anys. Ángel ha estat una peça important i fonamental en diverses èpoques del club facilitant les transicions entre diferents juntes directives i gestores, i posant molt de temps de la seua part per traure diferents projectes endavant. Ara per ara, s'encarrega de gran part de tasques administratives al voltant del club, sobretot les que es refereixen a les relacions amb la Federació, tramitació de fitxes, redacció de documents i moltes d'altres que segueixen suposant una gran dedicació diària.
 
L'Ontinyent CF vol donar-li l'enhorabona per aquest merescut premi i agrair a la FFCV el seu corresponent reconeixement.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore