lunes, 4 de junio de 2018

Comunicat oficial: finalitzada la inversió per part d'Elite Esports 17 SL

Comunicat de premsa | Dilluns, 4 de juny del 2018

 Amb gran pesar i tristesa, volem informar que Elite Esports 17 SL, a través de l'Ontinyent CF, vol anunciar que, amb data 04/06/2018, dóna per finalitzada la seua inversió en el club amb efecte immediat. La transformació d'aquest club en una S.A.D ha estat molt complexa i mal gestionada pels nostres assessors i/o parts involucrades.

A dia de hui, després de més de 12 mesos de la nostra entrada al club, el procés de conversió en S.A.D no s'ha completat i hem deixat aquest assumpte en mans del nostre equip legal per a la seua posterior investigació i anàlisi fins que es resolga el problema. Seguim sent optimistes per trobar una solució per a tots els assumptes no resolts internament al club i altres oportunitats que puguen presentar-se externament.

Rodney Meaker i Adrián Márquez, volen agrair a tots els aficionats, a la ciutat d'Ontinyent, a l'alcalde Jorge Rodríguez i el seu equip de govern, al personal d'administració del nostre club, el cos tècnic, a l'entrenador i a tots els involucrats en el club aquests últims 12 mesos d'èxits. Ha estat un any meravellós baix d'una situació legal dificil per acabar sent finalistes a la Copa RFEF i amb un meritori cinquè lloc en un grup molt complicat contra equips il·lustres, el que comporta l'oportunitat de jugar la pròxima Copa del Rei, i estan segurs que la ciutat i els futurs inversors puguen gaudir d'aquesta oportunitat. Estem oberts al diàleg amb qualsevol part interessada.

Li desitgem a l'Ontinyent CF la millor de les sorts per al futur.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore