viernes, 22 de junio de 2018

Jorge Rodríguez: “el Museu del Tèxtil Valencià a Ontinyent ha de ser una aposta pel futur del sector”

L’alcalde d’Ontinyent presenta el projecte del futur museu a la fàbrica de Revert en l’acte de presa de possessió de Rafael Lurbe com a nou President d’ATEVAL-Vall d’Albaida


El Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana a Ontinyent ha de ser molt més que el que entenem per un museu. Ha de ser un punt d’encontre i d’intel·ligència, una aposta pel futur del sector”. Així ho manifestava hui l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, en l’acte de presa de possessió de Rafael Lurbe com a nou President d’ATEVAL-Vall d’Albaida, un acte que tenia lloc hui a la seu de la patronal del tèxtil i on es donaven cita els màxims representants d’ATEVAL Comunitat Valenciana, ATEVAL Vall d’Albaida, COEVAL i AITEX, entre d’altres.

Jorge Rodríguez, també President de la Fundació Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana, tenia en primer lloc paraules de felicitació tant per al nou president com per al seu predecessor, Càndid Penalba, que ha estat designat president d’ATEVAL a nivell autonòmic, fet que qualificava de “molt significatiu per a la comarca”. L’alcalde d’Ontinyent feia en primer lloc un repàs de la situació en la que es va trobar a la Fundació al moment de la seua arribada al càrrec, i del treball fet per a reflotar-la enlloc de tancar-la, un periode al qual “l’aliança entre el món empresarial, l’Ajuntament i Caixa Ontinyent ha servit per a canviar-ho tot, una evolució que es constata particularment en el projecte del Museu del Tèxtil”.

Després d’inventariar allò que estava emmagatzemat i de rehabilitar les peces de major interès i exposar-les a espais com l’embrió del Museu ubicat al Palau de La Vila, enguany s’han iniciat els treballs d’enderroc per part de l’Ajuntament d’allò que no té cabuda en el futur espai. Açò donarà pas a la rehabilitació de l’edifici “A” amb els 500.000 euros assignats per la presidència de la Generalitat Valenciana, que tindrà lloc en esta legislatura, i que deixarà tot a punt per a una tercera i última fase de rehabilitació de l’edifici “B”.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore