martes, 26 de junio de 2018

Jorge Rodríguez presideix la presentació del llibre sobre la història de l’Ontinyent CF

L’alcalde felicita a l’autor i agraeix el treball dels presidents i persones vinculades al club des de la seua creació al 1931
La Sala Gomis acollia el passat dissabte la presentació del llibre “Ontinyent CF: Una historia apasionante”, imprès per la Diputació de València i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent. L’alcalde de la ciutat i president de la Diputació, Jorge Rodríguez, que acudia a l’acte acompanyat pels regidors Óscar Borrell, Sayo Gandia i Manuel Cuesta, presidia l’acte i donava l’enhorabona a l’autor, Arturo Reig, per “mantenir viva i donar a conèixer a les noves generacions la història del club de futbol”.
El primer edil tenia també paraules d’agraïment “per al treball de tots els presidents i persones que han estat vinculades al club durant tots aquests anys” i encoratjava a l’afició “a seguir lluitant per l’Ontinyent C.F. i treballar tots units pel futur de l’entitat”.
El llibre, de 400 pàgines, és el resultat d’un treball de dos anys que narra la trajectòria d’aquest club, que va nàixer en 1931, inclosos moments tan destacats com els ascensos a Segona Divisió en 1963 i en 1967. A l’acte es va comptar també amb la presència d’antics jugadors i entrenadors de l’equip ontinyentí com Antonio Bisbal, Francisco Javier Gramage Aliño o Antonio Aparicio, entre d’altres.


meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore