viernes, 15 de junio de 2018

La cloenda del Cafè Teatre amb Luis Piedrahita ompli el Teatre Echegaray

lex Borrell destaca “el gran nivell” dels 8 espectacles que han format part del IV Circuit Café Teatre “Campus Ontinyent-Ociversitari”


L’espectacle de l’humorista Luis Piedrahita omplia el Teatre Echegaray aquest dijous a la cloenda del IV Circuit Cafè Teatre “Campus Ontinyent-Ociversitari”. Amb el show “Las amigdalas de mis amigdalas son mis amigdalas”, el còmic, conegut entre altres coses per la seua participació en “El Club de la Comedia” o “El Hormiguero”, feia gaudir al públic assistent amb la seua particular visió de la vida i les coses més quotidianes.

El Circuit Cafè Teatre és una iniciativa impulsada per la Fundació Campus Ontinyent, l’Ajuntament, Caixa Ontinyent i l’associació d’hostalers AHVAL. Aquesta quarta edició del circuit ha comptat amb 8 espectacles gratuïts a diferents restaurants locals entre els quals s’han trobat les actuacions de Pablo Carrascosa, Carol Tomás o Diego Varea, entre altres.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, qui acudia a l’esdeveniment acompanyat diversos regidors, destacava “el gran nivell de tots els espectacles que han format part del circuit, amb humoristes molt reconeguts i amb una ampla trajectòria” declarava el regidor.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore