martes, 26 de junio de 2018

La regidoria de Joventut amplia a 6 dies l’horari de l’Espai Jove durant el mes de juliol

Amb l’arribada de les vacances escolars, l’Espai Jove estarà obert de dilluns a dissabte de 18:00 a 21:00 hores

Katty Ushiña presenta la nova programació juvenil que inclourà tallers, torneigs, lligues de futbolí i un festival de Rap, entre altres

L’Espai Jove d’Ontinyent passarà d’obrir els divendres i dissabtes de vesprada a fer-ho cada dia de dilluns a dissabte de juliol en horari de 18:00 a 21:00 hores. Així ho anunciava la regidora de Joventut de l’Ajuntament d’Ontinyent, Katty Ushiña, qui també donava detalls de la nova programació juvenil que inclourà 14 activitats diferents durant el pròxim mes i que conclourà amb una gran festa de comiat.

Ushiña, feia també una valoració de la programació dels mesos d’abril, maig i juny en la qual “hi han hagut més 200 participacions entre les diferents activitats proposades” i destacava “la bona acollida” d’algunes d’elles com el Curs de Monitor/a de Menjador Escolar, amb més de 30 alumnes, o el cicle de tallers de Llengua Anglesa. “Sempre tenim en compte les opinions i suggeriments del jovent d’Ontinyent i configurem la programació juvenil a partir d’aquestes per oferir-les activitats que responguen a les seues inquietuds i preferències” explicava la regidora.

D’aquesta manera, la programació començarà amb un taller de dibuix creatiu (els dies 2, 3 i 4 de juliol) i inclourà el taller “Fes-te Youtuber” (dia 5); un torneig del videojoc FIFA World Cup 2018 (dia 6); una refrescant “Festa de l’Estiu” (dia 7); lligues de billar (dies 9, 18 i 24), de futbolí (dies 11, 19 i 23) i de tenis taula (12, 16 i 20); un torneig del videojoc “League of Legends” (dia 10); un altre torneig, en aquesta ocasió de dards (dia 13); el I Festival de Rap “Festocho” a la plaça del Poeta Ausias March, del qual pròximament es donaran més detalls (dia 14); una sessió d’iniciació al “Poker Texas Hold’em” (dia 17); un torneig d’escacs (dia 21); una activitat d’Educació Mediambiental (dia 25); i una jornada per conéixer i gaudir de diversos jocs populars (dia 26). Finalment, la programació prevista per al mes de juliol tindrà com a colofó final gran festa amb sopar baix el braç, activitats, l’entrega de premis als guanyadors de les lligues i música en directe de grups juvenils d’Ontinyent.

Totes les activitats són gratuïtes i estan dirigides, especialment, a joves d’entre 12 i 30 anys. En aquesta ocasió no serà necessària cap inscripció prèvia per a participar en les diferents activitats. Per a més informació: joventut@ajuntament-ontinyent.es o a l’Oficina Jove, al 4t pis de l’antic ajuntament.
meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore