viernes, 8 de junio de 2018

L’espectacle de Luis Piedrahita a Ontinyent apura les últimes localitats en platea

L’humorista i il·lusionista conegut per “El Club de la Comedia” o “El Hormiguero” visitarà el Teatre Echegaray el 14 de juny

El Teatre Echegaray apura les últimes entrades de platea per a l’espectacle “Las amigdalas de mis amigdalas son mis amigdalas” de l’humorista televisiu Luis Piedrahita. Aquesta actuació, que servirà com a cloenda del IV Circuit Café Teatre “Campus Ontinyent-Ociversitari”, tindrà lloc el pròxim dijous 14 de juny a partir de les 23:00 hores.

El Circuit Café Teatre és una iniciativa impulsada per la Fundació Campus Ontinyent, l’Ajuntament, Caixa Ontinyent i l’associació d’hostalers AHVAL, que des del passat mes de febrer ha ofert 8 espectacles gratuïts a diferents restaurants locals i que conclourà amb l’actuació del prestigiós humorista. Luis Piedrahita és còmic, escriptor, il·lusionista, guionista i director de cinema. Aquest és conegut per les seues participacions en “El Club de la Comedia”, “El Hormiguero”, “Cruz y Raya” o el programa radiofònic “La Ventana”, entre altres.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava que aquest any el circuit “ha tingut un alt nivell humorístic i tenir a un artista com Luis Piedrahita és el millor colofó per a tancar l’edició”. Borrell animava a tota la ciutadania d’Ontinyent i dels voltants a gaudir d’un dels còmics més reconeguts del panorama espanyol “que ens farà riure i reflexionar al voltant dels aspectes més quotidians del nostre dia a dia” declarava.

Encara es poden adquirir les últimes localitats a un preu de 15 euros, 12 amb descompte, a la web de Caixa Ontinyent, a la Sala Gomis, al telèfon 96 291 05 16 i en taquilla una hora abans de la representació.meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore