martes, 5 de junio de 2018

Més de 350 estudiants s’examinen de la PAU al Campus d’Ontinyent

Les Proves d’Accés a la Universitat es duran a terme el 5,6 i 7 de juny

Un total de 358 estudiants han començat aquest dimarts les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) al Campus d’Ontinyent. Les proves s’iniciaven a les 9:00 hores del matí amb l’examen d’Història d’Espanya i continuaven amb Llengua Estrangera, Matemàtiques, Llatí, Matemàtiques Aplicades a les Ciències Socials i Fonaments de l’Art. La PAU continuarà realitzant-se al Campus d’Ontinyent durant aquest dimecres i dijous, quan els i les joves s’examinaran de Valencià, Castellà, Química o Dibuix Tècnic, entre altres assignatures.

Des del curs passat el Campus d’Ontinyent ha acollit aquestes proves, en les quals s’examinen alumnes d’instituts de la localitat i dels centres d’Albaida, Bocairent i Aielo de Malferit, després que la Conselleria d’Educació apostarà per centralitzar aquest procediment en les seus universitàries. En comptar Ontinyent amb un campus d’una universitat pública (Universitat de València) els i les estudiants de la zona han pogut seguir examinant-se a la ciutat, en unes instal·lacions òptimes a l’aulari nou del Campus Ontinyent.

El regidor d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent, Óscar Borrell, animava a les i els estudiants a donar el millor d’ells en aquests dies i els convidava a comptar amb el Campus d’Ontinyent entre les opcions per a realitzar els seus estudis universitaris, “ja que és un campus que no para de créixer gràcies al treball conjunt de l’Ajuntament, la Universitat de València i Caixa Ontinyent per impulsar el potencial universitari de la ciutat” declarava Borrell.

Cal recordar que al curs 2017/2018 el Campus d’Ontinyent va cobrir el 100% de les places de matriculació a les seues quatre titulacions (Infermeria, Administració i Direcció d’Empreses, Mestre d’Educació Infantil i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport), quedant-se quasi 1.300 estudiants en llista d’espera.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore