jueves, 21 de junio de 2018

Ontinyent acollirà competicions d’handbol i ciclisme a les pròximes setmanes

Els dies 23 i 30 de juny la ciutat celebrarà un triangular d’handbol i el Trofeu Fèmines i Cadets de ciclisme

Els clubs agraeixen el tracte de la regidoria d’Esports i la seua col·laboració en l’organització d’aquest tipus d’esdeveniments


Ontinyent tornarà a ser epicentre de l’esport amb dues competicions que se celebraran a la ciutat en les pròximes setmanes. El pròxim diumenge 24 tindrà lloc un triangular d’handbol i el dia 30 serà el torn del Trofeu Fèmines i Cadets de ciclisme. El regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Ontinyent, Óscar Borrell, presentava aquestes proves als mitjans de comunicació acompanyat de representants del Club Handbol Ontinyent i el Club Ciclista Ontinyent.

Borrell destacava “la tasca tan important dels clubs esportius locals per impulsar i promocionar la pràctica esportiva i és per això que des del Govern d’Ontinyent estarem sempre al costat de tots els clubs donant suport a totes les iniciatives d’aquest tipus” explicava el regidor.

D’aquesta manera, el diumenge 24 el Pavelló del Poliesportiu Municipal acollirà el 1r triangular d’handbol organitzat pel Club Handbol Ontinyent, en el qual participaran els equips cadets d’Ontinyent, Xàtiva i Benidorm. Des del club, el seu president, Salvador Giménez, explicava que l’objectiu d’aquest esdeveniment és “consolidar la pràctica d’aquest esport i donar a conèixer el club a les xiquetes i xiquets de la comarca”. Per això convidava a tota la ciutadania a gaudir d’aquest triangular “amb equips de primer nivell” que començarà a partir de les 11:00 hores.

El 30 de juny arribarà el torn del Trofeu Fèmines i Cadets de ciclisme, en la qual competiran les categories fèmines cadets i juniors i cadets masculí. A partir de les 17:00 hores, les i els participants eixiran des de l’avinguda de la Diputació en un recorregut que arribarà fins als 13,5 km i passarà pel Pont de Santa Maria, l’avinguda d’Almansa, la rotonda del Salt del Bou, el Pou Clar o el Carril, per acabar de nou en l’avinguda de la Diputació. Juan Salmerón i Juan Peiró, del Club Ciclisme Ontinyent, destacaven que

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore