martes, 5 de junio de 2018

Ontinyent exposa el seu catàleg d’arbres protegits a València

La capital de La Vall d’Albaida és el municipi valencià amb més arbres catalogats com a Monumentals d’Interès Local


El Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Ontinyent ha participat en una jornada tècnica al voltant de la gestió de l’arbrat protegit urbà, al marc del Dia Mundial del Medi Ambient que se celebra aquest dimarts 5 de juny. Aquesta jornada ha estat organitzada per l’Ajuntament de València, qui ha convidat a participar al consistori ontinyentí per a presentar la gestió del catàleg d’arbres protegits al municipi.

Concretament ha estat el tècnic del Departament de Medi Ambient Enric Abad, a impartit la xerrada “El Catàleg d’Arbres d’Interès Local d’Ontinyent. Trajectòria, gestió i futur”. Ontinyent compta al seu catàleg amb 69 arbres monumentals d’interès locals, sent el municipi valencià amb més arbres amb aquest tipus de catalogació.

Encara que molts d’aquests exemplars són de propietat privada, l’Ajuntament és l’encarregat de catalogar els arbres, analitzar el seu estat, fer suggeriments de millora i donar assessorament tècnic a les persones propietàries. Alguns dels arbres que si són de propietat municipal es poden trobar a la Glorieta, la plaça de Sant Domingo o el cementeri.

La regidora de Sostenibilitat i Medi Ambient, Patrícia Folgueras, destacava que “és un orgull que el nostre siga el municipi de tota la Comunitat Valenciana amb més arbres declarats com a monumentals d’interès locals, aquest ha estat el motiu que ens convidaren i des de l’Ajuntament i el departament de Medi Ambient anem a seguir treballant per la protecció del nostre patrimoni natural”, manifestava.


meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore