sábado, 2 de junio de 2018

Ontinyent obri aquest dissabte la temporada de bany amb una jornada d’accés lliure i gratuït

Els clubs de natació han gaudit de la instal·lació als últims dies per preparar en millors condicions les competicions previstes per als mesos d’estiu

Ontinyent obri aquest dissabte la temporada de bany a la seua piscina municipal d’estiu amb l’accés aquest dissabte serà totalment lliure i gratuït. A més, atenent una petició històrica, els clubs de natació han gaudit de la instal·lació de la piscina de 50 metres 12 dies abans de la seua obertura per preparar en millors condicions les competicions a l’aire lliure que tenen en aquests mesos d’estiu.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, explicava que “amb lobertura en el principi de mes de juny es facilita loci del jovent dOntinyent i els entrenaments en la distancia de 50 metres, ja que hem de recordar que aquesta piscina conviuen els usos doci i els esportius amb entrenaments de 3 clubs esportius dOntinyent i de les Comarques Centrals”, explicava.

La Piscina del Poliesportiu Municipal és lepicentre dels Finals de Curs dels centres educatius de la ciutat que aprofiten els últims dies lectius per visitar i fer ús de les pistes esportius en un matí educatiu i esportiu. Des de fa tres anys hi ha un cronograma per a abastar la utilització de la piscina i de les pistes per a que no haja una sobredemanda en algun dia de la piscina. De moment els centres dOntinyent que visitaran les instal·lacions municipal són el Col·legi La Concepció, Col·legi Pureza de Maria, IES LEstació, IES Jaume I, Col·legi Sant Josep, CEIP Martínez Valls, el CEIP RJV-La Solana i Col·legi Santa Maria.

Respecte de l’inici de la temporada de bany a la piscina, el regidor destacava que es mantenen els horaris de l’any passat (de dilluns a divendres de 10:00 a 21:00 hores, dissabtes i diumenges de 10:00 a 20:00 hores), amb la novetat respecte als preus d’un descompte addicional per als usuaris que tinguen un abonament anual de pista.
 
Pel que fa  als preus es mantenen congelats: majors de 18 anys 3’5 euros, menors a 2 euros; abonament per a majors 42’5 euros, per a menors 15 euros i per a jubilats o persones amb diversitat funcional 20 euros; amb bons de 10 entrades a 30 euros per a majors i a 12 euros per a menors). Els menors de 4 anys tindran entrada lliure.
 
El servei de piscina d’estiu enguany romandrà obert des d’aquest dissabte dia 3 de juny i fins al 10 de setembre, comptant amb un equip de personal format per 7 socorristes, 4 vigilants de vestidors i manteniment, 5 monitors de natació i 2 graduats en infermeria o equivalent contractats per l’Ajuntament d’Ontinyent. Óscar Borrell animava a tots els ontinyentins i ontinyentines i veïns i veïnes d’altres localitats “a vindre i gaudir de la nostra piscina de 50 metres i de les activitats que acollirà aquesta durant els propers mesos d’estiu”, concloïa.

A més a més, i després de lèxit de la bibliopiscina, enguany es tornarà a contar amb aquesta iniciativa de lAjuntament dOntinyent amb la finalitat de promoure la lectura, comptant amb la participació de becaris del programa La Dipu et Beca, i que permetrà elegir entre quasi 500 llibres de diferents temàtiques.meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore