lunes, 11 de junio de 2018

Sant Esteve inaugura els nous sillars senyalítics al camí d’accés a l’Ermita

Jorge Rodríguez acudeix a l’acte d’inauguració dels sillars i a la presentació del programa de festes de l’Associació de Llumeners

L’Ajuntament d’Ontinyent i l’Associació de Llumeners de Sant Esteve inauguraven el passat diumenge els nous sillars senyalítics al camí d’accés a l’Ermita de Sant Esteve instal·lats per la Diputació de València. L’alcalde i president de la Diputació, Jorge Rodríguez, acudia acompanyat de la 1a tinent d’alcalde i directora general d’Habitatge, Rebeca Torró, i del regidor de l’àrea de Territori, Jaime Peris, el regidor de Serveis Municipal Manuel Cuesta, així com per representants de l’Associació encapçalats pel seu president, José Vicente García.

Rodríguez intervenia a l’acte, que també servia per a presentar el programa de les festes de l’associació, i declarava que “des de l’Ajuntament i la Diputació sempre hem intentat col·laborar colze a colze amb l’associació i anar progressivament incloent millores, ja que com sempre hem dit Sant Esteve no és només un símbol de la tradició local d’Ontinyent sinó que també rep una gran quantitat de veïns i veïnes dels voltants que visiten aquest paratge per practicar esport o gaudir de la natura i és per això que deu estar en les millors condiciones possibles” explicava.

Els sillars senyalítics al camí d’accés s’han realitzat en pedra i vidre i, a més, s’han decorat amb versos de diversos autors de la zona relacionats amb l’Ermita. Cal recordar que a més dels sillars, la Diputació de València també ha instal·lat recentment noves baranes al mirador, millorant així la seguretat.
meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore