martes, 3 de julio de 2018

28 estudiants s’incorporen a l’Ajuntament per a realitzar pràctiques formatives

Els beneficiaris de “La Dipu et Beca” estaran en pràctiques entre l'1 de juliol i el 31 d’agost per reforçar diferents departaments

El passat divendres l’Ajuntament d’Ontinyent donava la benvinguda, amb un acte a la nova plaça de Sant Carles, als 28 estudiants que realitzaran pràctiques formatives al consistori dins del programa “La Dipu et Beca”. El regidor d’Educació, Óscar Borrell, a qui acompanyaven diversos membres de la corporació, donava la benvinguda i animava a totes i tots “a aprofitar aquesta oportunitat amb la qual molts tindran la seua primera experiència dins del món laboral”.

Dels 28 becaris 5 es dedicaran a funcions administratives; 5 per a Benestar Social; altres 5 per al departament d’Esports; 4 per a Joventut, Escola d’Estiu i Animació Lectora al Poliesportiu; 4 per a Biblioteca i el Museu Maova; 3 per a Turisme; 1 per a Videoteca i 2 per al departament d’Informàtica. Cada estudiant comptarà amb un tutor o tutora que els guiarà durant les pràctiques.

Aquesta beca tindrà una duració de dos mesos, de l’1 de juliol al 31 d’agost, amb una remuneració de 500 euros bruts mensuals, contemplant al seu contracte la cotització a la Seguretat Social.


meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore