viernes, 6 de julio de 2018

80 xiquetes i xiquets gaudeixen ja de la II Escola d’Estiu Campus d’Ontinyent

Fins al 27 de juliol gaudiran d’una programació de qualitat amb tallers, dinàmiques de grup, esports o excursions
80 xiquetes i xiquets començaven aquest dilluns la II Escola d’Estiu Campus d’Ontinyent, organitzada per l’Ajuntament, la Fundació Universitària Vall d’Albaida i la Universitat de València (UV). El regidor d’Educació, Óscar Borrell, visitava aquesta setmana l’edifici del Campus on participants de 3 a 12 anys gaudiran, fins al 27 de juliol, d’una programació amb tallers, dinàmiques de grup, esports o excursions.

Algunes de les activitats de les quals ja han gaudit les menudes i menuts han sigut un taller amb pasta de modelar, el visionament d’un documental al voltant de la igualtat, o una visita intergeneracional a la Residència Sant Francesc, entre altres. El regidor destacava que “l’Escola d’Estiu compta amb una programació de qualitat avalada per la UV” i que aquesta es desenvoluparà “a l’aulari nou del Campus, que compta amb les millors instal·lacions per a l’Escola d’Estiu, al CEIP Lluís Vives, a la Piscina Municipal i a les diferents instal·lacions del Poliesportiu” explicava Borrell.

Cal recordar que l’Escola d’Estiu Campus d’Ontinyent té un horari de 9:00 a 14:00 hores, totalment compatible amb l’Estiu Esportiu, l’oferta esportiva i formativa per a xiquetes i xiquets de 6 a 12 anys al Poliesportiu, i els cursets de natació a la piscina coberta.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore