viernes, 6 de julio de 2018

El nou Hospital d’Ontinyent comptarà amb 370 places de pàrquing per a plantilla, pacients i familiars

L’estacionament per als professionals estarà al soterrani mentre que els pàrquings públics i gratuïts per als usuaris estaran a l’exterior

L’Ajuntament d’Ontinyent exposa al públic la llicencia ambiental i d’obres en la qual es contempla que L’Hospital tindrà una àrea de part humanitzat, 5 quiròfans, 80 llits i un Hospital de dia Mèdic-Quirúrgic

El futur Hospital d’Ontinyent comptarà amb dues zones d’estacionament per a la ciutadania, amb al voltant de 250 places, i una altra per a la plantilla i els professionals del centre sanitari a un dels soterranis amb 120 places. Així ho concretarà el projecte d’execució d’obres que es presentarà en breu. A més, l’Ajuntament d’Ontinyent ha exposat al públic l’informe de la llicencia ambiental i d’obres en el qual es contempla que l’Hospital tindrà 6 plantes, dos d’aquestes soterranis, una àrea de Maternitat enfocat al part humanitzat, 5 quiròfans i 80 llits, i un Hospital de dia Mèdic-Quirúrgic, entre altres serveis assistencials. El regidor coordinador de l’àrea de Territori, Jaime Peris, celebrava que “a poc a poc anem tenint més detalls del que prompte serà una realitat. Els veïns i veïnes d’Ontinyent i la comarca comptaran amb un centre sanitari com es mereixen” declarava.

D’aquesta manera, l’Hospital comptarà amb una zona d’accés pel carrer sud que permetrà als vehicles accedir fins a aquest per deixar i recollir pacients, abans d’estacionar en un dels estacionaments públics. A més l’àrea de Maternitat i Parts comptarà amb un accés independent, paritoris, zones enjardinades i sales de naixement més enfocades al part humanitzat i a la relaxació de les dones parturientes.

Del projecte d’activitat també es desprén que la plantilla del nou Hospital serà de 532 treballadors i treballadores, dels quals 344 seran personal sanitari, 102 personal no sanitari, i altres 86 personal extern per als serveis de cuina, neteja, manteniment o SAMU. Cal recordar, que segons els terminis previstos per la Conselleria de Sanitat, les obres del nou Hospital s’iniciaran a principis de 2019, tenint un termini d’execució prevista de 36 mesos.

Peris, declarava que els tràmits per al nou Hospital d’Ontinyent estan avançant de manera correcta. El regidor explicava també que “el centre sanitari prestarà servei a una gran part de la ciutadania dels voltants i és per això que hem aconseguit dotar d’un pàrquing de 120 places a un dels soterranis per a l’ús exclusiu dels professionals, el que permetrà que les dues zones d’estacionament gratuït a l’exterior per als veïns i veïnes passe a 250 places i no les 170 previstes inicialment” concloïa.
meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore