martes, 3 de julio de 2018

Kiko Ferrero no seguirà al capdavant del juvenil

Kiko Ferrero no serà entrenador del conjunt juvenil la temporada vinent després de l'èxit de la 2017/2018 en la que només ha faltat la cirereta del pastis amb l'ascens de categoria. Els motius principals són personals, ja que Kiko emprèn un viatge professional junt a la seua família per creuar l'atlàntic i residir als Estats Units durant un període d'un any.

Kiko Ferrero tanca així la seua segona etapa al capdavant del conjunt juvenil, després d'una primera etapa viscuda en la temporada 2010/2011. El tècnic ontinyentí va tornar al club de la mà de Miguel Ángel Mullor en la temporada 2015/2016 com a segon tècnic, però la complicada planificació de la temporada 2016/2017 el va fer trobar com a alternativa el càrrec principal d'entrenador al CF Aielo de Malferit. En la present temporada s'ha encarregat de tornar la il·lusió al projecte esportiu del juvenil de l'Ontinyent dins de les seues característiques pròpies: un joc amb molta cura del baló però molt adaptable a les circumstàncies dels partits, en les que mai s'ha resistit a bolcar-se cap a la porteria contrària tenint en compte les armes que ha pogut traure dels seus homes.

Kiko Ferrero és i serà un entrenador de la casa i, per tant, només queda desitjar-li la millor de les sorts en el seu futur personal i professional, al mateix temps que agrair-li la gran professionalitat demostrada durant el temps que ha estat treballant per al club.
meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore