viernes, 6 de julio de 2018

La passarel·la sobre la CV-81 es tallarà des de dilluns amb motiu de la segona fase de les obres del nou accés a Torrefiel

Com a alternativa es podrà emprar els passos de vianants que comuniquen amb la via auxiliar adjacent a la CV-6620

La passarel·la sobre la CV-81 es tallarà al trànsit de vianants des de dilluns amb motiu de la segona fase de les obres del nou accés a Ontinyent per l’Avinguda de Torrefiel. Es tracta d’una intervenció contemplada al Pla d’Execució de les obres que va presentar el passat mes d’abril la conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, i que millorarà la seguretat vial en l’entorn de la CV-81 al seu pas per la localitat, i que a més de modificar el trànsit de vehicles, permetrà millorar l’accessibilitat i mobilitat dels vianants a la referida passarel·la.

El regidor de Territori, Jaime Peris, explicava que la primera fase d’estes obres, pressupostades en 720.707 euros, va comportar el tall dels accessos per a vehicles que comuniquen l’Avinguda de Torrefiel i la CV-81, passant a emprar-se la rotonda que comunica esta carretera i el poliesportiu com a via alternativa. Ara, coincidint amb les vacances de l’alumnat de l’IES l’Estació, es du a terme una segona fase que comportarà des de dilluns 9 de juliol el tall del trànsit de vianants per la passarel·la que creua la CV-81, on va a substituir-se els actuals graons per una rampa amb un desnivell màxim del 8% que permetrà el seu ús per persones amb mobilitat reduïda.

Esta fase es perllongarà fins a l’inici de la tercera, que està previst que coincidisca amb la tornada a les aules de l’alumnat el 17 de setembre, quan es tornarà a obrir als vianants la passarel·la i es faran les últimes intervencions al nou accés viari que s’espera obrir al trànsit a finals d’eixe mateix mes. Fins aleshores, l’alternativa serà l’ús dels pasos de vianants que envolten la rotonda que comunica la CV-81 amb el poliesportiu i també amb la CV-6620, per a accedir a la via auxiliar que existeix adjacent a esta carretera, una via pavimentada que pot ser emprada pels vianants.

Jaime Peris ha recordat que el nou accés “és una “vella i justa reivindicació del veïnat de la zona, sent a més una obra prevista tant en el Pla General de 2007 com en el Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible (PMUS) de 2016, dos documents on la participació ciutadana va estar clau per a la seua aprovació”. Peris explicava que les obres “avancen adequadament i complint els terminis establits per la Conselleria”, i demanava a la ciutadania “comprensió amb les inevitables molèsties que comporta qualsevol actuació d’estes característiques, que va a suposar un benefici per al trànsit de vehicles i vianants”, destacava. 

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore