jueves, 5 de julio de 2018

Un cicle de concerts acústics i jam sessions dinamitza el Palau de la Vila d’Ontinyent

Aquesta programació permet gaudir de 12 actuacions musicals a la terrassa del Cafè Palau
El Palau de la Vila d’Ontinyent torna a ser escenari musical aquest estiu de 12 actuacions gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament d’Ontinyent i Cafè Palau. D’una banda, des del passat dijous i fins al 16 d’agost la cafeteria del Palau acull la “Nit acústica al Palau”, un cicle de concerts que compta en aquesta ocasió amb 8 actuacions en format acústic. D’altra banda, com a novetat, cada diumenge de juliol se celebrarà al mateix espai una “Jam Session”.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava que aquest cicle “suposa un nou atractiu per gaudir de la cultura a l’aire lliure, dins la variada oferta cultural que tenim en estiu a la ciutat i que fa uns dies presentàvem en la programació de Cultura de Barri”, recordava.

Cada dijous, a les 21:00 hores, actuarà un grup o cantant de la zona. Així el passat dijous la formació composta per Rubén Terol i Luis Vila inaugurava aquesta programació. “Nit acústica al Palau” continuarà amb Cristina Salmerón i Rubén Amanita (5 de juliol); Iván Lane (12 de juliol); 1978 Project (19 de juliol); Road Acoustic (26 de juliol); Camilo i Mimi (2 d’agost); La Suite Rumba (9 d’agost); i Xamfaina (16 d’agost). Quant a les “Jam session” dels diumenges, aquestes seran a partir de les 20:30 hores i se centraran en diversos estils musicals com el reggae, jazz, bossa nova, funk, soul o blues.

Cal recordar que al plec de condicions per a la concessió del servei de cafeteria del Palau s’incloïa l’organització d’activitats com aquestes per a dinamitzar l’espai i aprofitar totes les possibilitats del Palau de la Vila. La cafeteria del Palau està ubicada a l’espai comprés entre la rampa de la planta baixa i l’ascensor, i compta amb una terrassa de 55 m2 amb vistes al riu. El servei es presta a les vesprades de dilluns a diumenge, a partir de les 18:00 hores, i dissabte i diumenge també de matí, de 10:00 a 14:00 hores.meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore