jueves, 5 de julio de 2018

Ontinyent millora la seguretat i condicions dels camins de Biar i Fuset

Les actuacions atenen una demanda veïnal i evitaran possibles desperfectes causats per nous episodis de pluja

L’Ajuntament d’Ontinyent està procedint estos dies a l’adequació del camí de Biar i el camí de Fuset, tots dos de titularitat municipal, per tal de millorar la seua seguretat i condicions de pas. El regidor coordinador de l’àrea de Territori, Jaime Peris, i el regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, explicaven que “aquesta actuació era necessària tant pel deteriorament produït pel pas del temps com, sobretot, pels episodis grans de pluges que han anat causant desperfectes. A més a més era una demanda que venien realitzant els veïns de la zona, on molts d’ells hi resideixen tot l’any, i que a més dóna pas a nombroses explotacions agrícoles i és utilitzada freqüentment per ciclistes i senderistes”, apuntaven.

En concret, en estos camins existeixen reguers per la calçada, la qual cosa ocasiona que en episodis de pluja l’aigua no discórrega per les cunetes, provocant encara més danys en el ferm del camí. Per a pal·liar açò, s’està procedint a netejar, perfilar i refinar les actuals cunetes de terra. A continuació s’anivellarà i compactarà l’actual plataforma dels camins, formats per un ferm de sahorres artificials. A més es taparan tots els reguers existents en els camins, s’esbrossaran les vores i es donaran els pendents transversals a la plataforma de tal manera que l’aigua de pluja siga conduïda ràpidament cap a les cunetes existents en els marges del camí. Finalment s’estendrà una nova capa de sahorra artificial.

Els regidors també coincidien en destacar que “aquestes actuacions milloraran notablement la comoditat i la seguretat dels conductors que diàriament circulen pel camí de Biar o el camí de Fuset i continuen en la línia encetada amb les adequacions d’altres vies com el camí de la Penya Blanca o el de la Font Santa” recordaven.meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore